Team Mundo Magico

Mundo Magico is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt georganiseerd door een groep gepassioneerde vrijwilligers van SKEPP, een skeptische organisatie die mensen wil aanmoedigen om door een skeptische bril naar de wereld te kijken. Wij nodigen elk jaar sprekers uit die gepassioneerd vertellen over de bijzonderheden van hun vakgebied (wetenschap, geschiedenis, psychologie,...) waarbij men verbanden legt tussen magie en mysterie. Dit alles wordt bekeken door een skeptische bril omdat de waarheid nu eenmaal zijn rechten heeft.

 

De voorstellingen vinden plaats op de mysterieuze en magische locatie van House of Mysteries in Gent vlakbij de Gravensteen burcht.

 

Onze slogan, "Kritisch denken over de magie van het dagelijks leven", weerspiegelt onze overtuiging dat het in twijfel trekken en onderzoeken van beweringen en overtuigingen, essentieel is voor een breder en beter begrip van de wereld rondom ons. Of je nu een ervaren skepticus bent of gewoon geïnteresseerd bent in het snijvlak van magie en kritisch denken; we verwelkomen je héél graag bij Mundo Magico.

Nuttige links